En webshop – helt enkelt genialt!

Har precis upptäckt hur enkelt det faktiskt är att sätta upp en webshop. Trodde att det mer eller mindre var som att öppna en mindre ”riktig” butik, vilket som nog många vet kräver en fruktansvärd massa arbete. Men, det tog bara ett par timmar, sedan var det bara att slå upp portarna och välkomna kunderna in.

Hur kan detta vara möjligt undrar ni säkert? Jo, genom att använda sig av helt färdiga webshopskoncept som det numera finns en hel del av. Man går helt enkelt bara in på någon sida som tillhandahåller de här koncepten. Sedan klickar man för vilka funktioner man vill ha, finns nämligen olika paket som skiljer sig åt lite i kostnad beroende på hur mycket man behöver.

Därefter är det bara att börja designa sin webshop utifrån hur man vill ha det. Man kan till exempel välja färger, bakgrund, hur menyerna skall se ut, vilket typsnitt och mycket mer. Därefter lägger man in de produkter man skall sälja, sedan är det bara att öppna butiken. Svårare än så är det inte att öppna affär i dagens läge.

Funderar ni på att öppna eget, gör det på nätet, det är hur enkelt som helst.