Skaffa en sidoinkomst

Det finns många gånger då lönen inte räcker till. Det behöver inte betyda en för låg lön, du kanske har intressen som kostar lite mer eller så vill du bygga upp ett sparande snabbare. Oavsett anledning skulle du behöva få in en sidoinkomst, något som inte kommer ivägen för ditt vanliga arbete och som du kan sköta när du har tid och lust. 

Skriva online

Du kan hitta flera sajter där du kan skriva små eller långa texter åt företag. Du väljer uppdrag när du vill och har tid, får betalt per ord eller per godkänd text. Det här handlar oftast inte om stora pengar eller speciellt roliga texter. Det kan vara produkttexter, mindre översättningar om du talar mer än ett språk eller liknande. 

Affiliatesajt

Hjälp företag med sina marknadsföring. Med en affiliatesajt säljer du länkar och annonsplatser på sin sajt. Det kräver lite uppbyggnadstid, en affiliatesajt ska hållas levande med nya texter och ha bra statistic för att vara intressant. Du behöver inte tipsa om bara ett företag på sajten utan kan samarbete med flera företag som passar. Den här marknadsföringsmetod är populär inom casinobranschen där sajter rekommenderar var du ska spela för bästa upplevelse.

Telefonintervjuare

En del företag vill göra marknadsundersökningar via telefon eller hitta nya kunder genom intervjuer. Det här kan betala riktigt bra om du har tid att sitta några kvällspass i veckan. Du får betalat per arbetad timme, en del har endast provisionslön och kräver kanske att du har erfarenhet av telefonförsäljning. Det gäller också att stålsätta sig för som du vet är det inte alla som uppskattar att bli kontaktade av telefonförsäljare eller genomföra undersökningar.